Touchless Consulting Group

Strategisk rådgivare – Verksamhetsutveckling och förändringsledning | •••

Utmana dig själv och utvecklas med oss

Efterfrågan på TCG PLMs tjänster är stor och därför söker vi nu fler strategiska rådgivare som vill utveckla både våra kunder och vår egen organisation. Vi skapar bättre och effektivare informationsflöden för anläggningsägare och söker dig som vill delta i det arbetet tillsammans med oss.

Vad går rollen ut på?

Som strategisk rådgivare inom verksamhetsutveckling hos TCG PLM arbetar du som en del av vårt lösningsteam, i direkt kontakt med våra kunder i energi-, bygg- och fastighetsbranschen. Det handlar om processkartläggning, framtagande och införande av nya arbetssätt, nya roller, att mäta kartlägga och mäta verksamhet. Arbetet präglas av Lean och Agile. Du stöttar även vår interna utveckling av processer och metoder och kan delta i säljarbetet. Våra kunder finns i hela Sverige, så resor förekommer.

Vad gör TCG PLM?

Touchless Consulting Group är ett rådgivningsföretag som tror på beröringsfria (touchless) informationsprocesser skapar en bättre vardag och större lönsamhet hos våra kunder. TCG PLM (Plant Lifecycle Management) är den del av TCG som riktar in sig mot tunga anläggnings- och fastighetsägare som behöver stöd i livscykelhanteringen av sina anläggningar. Vår tro är att det ligger en stor orealiserad potential i dagens hantering av information kopplad till anläggningars projektering och livslängd. Det gäller underlag för projektering, konstruktion och byggnation såväl som för drift och underhåll. – från sjukhus och skolor till kraftvärmeverk, solkraftsparker och processanläggningar. Hanteringen kan göras smartare, enklare, effektivare och med betydligt högre kvalitet än idag. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att förstår var, hur och varför. Vi leder våra kunder i rätt riktning dels genom våra väl beprövade metoder och processer, men också genom innovativa lösningar och genom att ständigt utmana valda sanningar. Vi gör det svåra enkelt.

Vem är du?

Vi tror att du är en nyfiken, självständig och hängiven person, troligtvis ingenjör, ekonom eller motsvarande och har arbetat ett par år med verksamhetsutveckling, gärna på ett industriellt företag. Du brinner för att göra processer och arbetssätt effektiva och för att coacha och leda team till att prestera och må bra. Du har en stark social förmåga och trivs i utvecklande och kreativa forum men har samtidigt förmågan att vara stringent och hålla dig till formen när det krävs. Vidare vill du utvecklas med ett litet och dynamiskt team och ta nästa steg i karriären.

Vad erbjuder TCG PLM dig?

Hos TCG får du möjlighet att självständigt verka i ett litet snabbfotat team med korta beslutsvägar och låg tröghet. Vi är medvetna om att miljön vi verkar i förändras och att vi behöver utvecklas minst lika snabbt som den. Med hjälp av vår samlade kompetens och vår lösningsportfölj får du med dig verktygen du behöver i dina uppdrag, men förväntas också bidra med nya. Vi erbjuder en trygg hamn och en nära gemenskap från vilken du själv styr över din utveckling och formar miljön du verkar i. Vi arbetar så mycket som är lämpligt, i balans, utifrån familjesituation, kundbehov och företagets behov, på den plats som passar bäst. Vi har kontor i Stockholm men många av oss arbetar huvudsakligen på distans.

Intresserad?

Låter rollen som strategisk rådgivare inom verksamhetsutveckling som något för dig? Intervjuer och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta Anders Malmberg via e-post eller telefon för att veta mer eller för att skicka in ansökan.Related contacts

Related information

Please wait, we are processing your request