Touchless Consulting Group

Strategisk rådgivare – Specialist inom anläggningsregister, -data och -dokumentation | •••

Utmana dig själv och utvecklas med oss

Efterfrågan på TCG PLMs tjänster är stor och därför söker vi nu fler strategiska rådgivare som vill utveckla både våra kunder och vår egen organisation. Vi skapar bättre och effektivare informationsflöden för anläggningsägare och söker dig som vill delta i det arbetet tillsammans med oss.

Vad går rollen ut på?

Som strategisk rådgivare inom anläggningsregister, data och dokumentation hos TCG PLM arbetar du som en del av vårt lösningsteam, i direkt kontakt med våra kunder, som alla hanterar stora mängder information, inte minst teknisk sådan. Det handlar om master-data-hantering (MDM), struktur i anläggningsregister, strategi för informations- och dokumenthantering, datakvalitet i register, strategier för inläsning av stora mängder tekniska data. Arbetet präglas av Lean och Agile. Du stöttar även vår interna utveckling av processer och metoder och kan delta i säljarbetet. Våra kunder finns i hela Sverige, så resor förekommer.

Vad gör TCG PLM?

Touchless Consulting Group är ett rådgivningsföretag som tror på beröringsfria (touchless) informationsprocesser skapar en bättre vardag och större lönsamhet hos våra kunder. TCG PLM (Plant Lifecycle Management) är den del av TCG som riktar in sig mot tunga anläggnings- och fastighetsägare som behöver stöd i livscykelhanteringen av sina anläggningar. Vår tro är att det ligger en stor orealiserad potential i dagens hantering av information kopplad till anläggningars projektering och livslängd. Det gäller underlag för projektering, konstruktion och byggnation såväl som för drift och underhåll. – från sjukhus och skolor till kraftvärmeverk, solkraftsparker och processanläggningar. Hanteringen kan göras smartare, enklare, effektivare och med betydligt högre kvalitet än idag. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att förstår var, hur och varför. Vi leder våra kunder i rätt riktning dels genom våra väl beprövade metoder och processer, men också genom innovativa lösningar och genom att ständigt utmana valda sanningar. Vi gör det svåra enkelt.

Vem är du?

Vi tror att du är en nyfiken, självständig och hängiven person, troligtvis anläggnings- eller underhållsingenjör eller motsvarande i grunden och har ett par års erfarenhet av dokumentation, data och anläggningsregister. Du brinner för ordning och reda och skapa förutsättningar för bra drift, underhåll och utveckling av anläggningar. Du har förmågan att se helheten men kan även syna detaljerna där det behövs. Vidare vill du utvecklas tillsammans med ett litet och dynamiskt team och ta nästa steg i karriären.

Vad erbjuder TCG PLM dig?

Hos TCG får du möjlighet att självständigt verka i ett litet snabbfotat team med korta beslutsvägar och låg tröghet. Vi är medvetna om att miljön vi verkar i förändras och att vi behöver utvecklas minst lika snabbt som den. Med hjälp av vår samlade kompetens och vår lösningsportfölj får du med dig verktygen du behöver i dina uppdrag, men förväntas också bidra med nya. Vi erbjuder en trygg hamn och en nära gemenskap från vilken du själv styr över din utveckling och formar miljön du verkar i. Vi arbetar så mycket som är lämpligt, i balans, utifrån familjesituation, kundbehov och företagets behov, på den plats som passar bäst. Vi har kontor i Stockholm men många av oss arbetar huvudsakligen på distans.

Intresserad?

Låter rollen som strategisk rådgivare inom anläggningsregister data och dokumentation som något för dig? Intervjuer och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

TCG använder Snille Bemanning som rekryteringspartner för denna tjänst och vi ber dig därför skicka in din ansökan via Snilles hemsida.

Annons: Specialist inom Anläggningsinformation – TCG

Kontakta Anders Malmberg via e-post eller telefon för att veta mer.Relaterade kontakter

Relaterad information

Please wait, we are processing your request